Joy of our children

Kinderen leren Jezus kennen en veranderen daardoor, ze  hebben hoop op een beter leven en zijn een voorbeeld voor de mensen om hen heen door een gezonde levensstijl en een leven waarin Jezus centraal staat.

Onze kinderprogramma's

Kinderen
5 tot 12 jaar

Iedere twee weken worden er dorpsbijeenkomsten georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Het programma is opgebouwd uit verschillende elementen: de kinderen krijgen les over gezondheidszorg, veiligheid en hygiëne, maar worden daarnaast bekend gemaakt met het evangelie door middel van poppenkast, drama, liedjes en Bijbelverhalen. Vol liefde en passie proberen de medewerkers ieder kind echt te zien. In dit alles mogen zij Gods liefde en zorg voor hen proeven!

Tieners
12 tot 18 jaar

Ook is er een programma speciaal ingericht voor tieners. Dit programma staat naast de boodschap van Jezus vooral in het teken van een goede gezondheid, het voorkomen van HIV en SOA (een groot probleem in Cambodja) en het maken van goede keuzes voor nu en voor de toekomst.

Er wordt ook aandacht besteed aan het tegengaan van mensenhandel. En de tieners worden aangemoedigd om onderdeel uit te maken van het ‘Buddy systeem’.

Impact in cijfers

0
Kinderen in 95 groepen
0
Tieners in 114 groepen
0
Wezen en kwetsbare kinderen
0
Buddies

Impact in verhalen

ß×Ñß×ô߃Æß×ô ß׃߃Æß×Üßשß×æß×╝ß×à

Rotha

“… Op een dag ging ik naar haar huis en maakte een praatje met haar. Ik vroeg haar hoe ik haar kon helpen. Ze antwoordde dat ze het beter wilde doen op school en dat ze heel dankbaar zou zijn als iemand haar zou helpen met haar studie.”

Buddy's

Bekijk hier de video met testimonials over het buddy-systeem.

ß×çß×Âß×ô_ ß׃ß×╗ß×üß×üß×ô߃í

Sitha

“Zolang ik me kan herinneren, was ik wanhopig omdat ik opgroeide in een arm gezin. Mijn vader dronk veel en was bijna elke dag dronken. Dan veroorzaakte hij thuis problemen met mijn moeder en ons, zijn kinderen.”

Help je mee?

Doneer specifiek voor ons programma ‘Joy of our children’ via onderstaande doneerknop.

Geef voor € 8,- een kinderbijbel cadeau!

Betrokken blijven bij ons werk?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws, ontwikkelingen en impactverhalen!