Jij en FOH

Help jij mee om de Cambodjaanse bevolking toe te rusten en te versterken? Dat kan door een eigen actiepagina aan te maken, een voorlichting aan te vragen of een financiële bijdrage te geven.

Kom in actie!

Organiseer een actie voor Cambodja! Kies zelf jouw specifieke actiedoel (bekijk hier onze projecten) en maak een eigen actiepagina aan. Je kunt zelfs een eigen streefbedrag invoeren! 

Huiskamerconcert

Nodig je familie, vrienden en buren uit voor een concert in je eigen huiskamer! De muzikanten mag je zelf regelen, maar wij kunnen daar ook bij helpen. In de pauze vertelt iemand van FOH iets over ons werk waarna er een collecte wordt gehouden. Een muzikale, verbindende middag of avond voor onze naasten in Cambodja!

Vraag meer informatie aan >>

Jouw talent

Zet jouw talent in voor onze naasten in Cambodja! Dat kan een dienst zijn, zoals knipbeurten aanbieden voor een FOH programma, of een product wat jij maakt, zoals zelfgemaakte sierraden of kaarten. 

Maak een eigen actiepagina aan >>

Voorlichting

Vraag een voorlichting aan voor jouw school, jouw vereniging of kennissenkring! 

Voorlichtingsonderwerpen zijn:

 • Fountain of Hope
 • Kinderen in Cambodja:
  hoe keuzes van de kinderen een heel dorp kunnen beïnvloeden
 • Celkerken:
  hoe de kerk de centrale Bron van hoop is in een donkere omgeving
 • Een leven van waarde:
  waarom het zo belangrijk is om te weten wat je waard bent in de strijd tegen HIV, aids, huiselijk geweld en andere problemen.
 • Dorpen in bloei:
  hoe toegang tot duurzame bronnen zoals koeienbanken en spaarbanken complete dorpen transformeren.

“Ik kijk nu anders naar armoede en rijkdom en ga bewuster om met de zegeningen die ik van God ontvangen heb. Ik geloof dat we veel kunnen leren van wederzijdse verbinding met de Cambodjanen.‘”

Willem-Jan

Venloop actie

“Geen hoogdravende woorden maar echte hulp bieden. Dat zag ik in Cambodja: mensen die samen leren, samen bidden, het leven delen! Het maakt niet uit hoe succesvol je bent, hoeveel je bezit en wat je allemaal kunt. Waar het om gaat is dat je het leven kunt delen, God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf. Wat kunnen we veel leren van elkaar!”

Gerdien

Ambassadeur FOH

Zij werden verrijkt door wederzijdse verbinding!

Betrokken blijven bij ons werk?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws, ontwikkelingen en impactverhalen!