Wat wij doen

Holistische transformatie, beginnend bij individuen met als gevolg het bereik van complete gemeenschappen.

Joy of our Children

Kinderen vinden hun identiteit in Christus, hebben hoop voor de toekomst en hebben invloed op hun gemeenschappen door een gezonde levensstijl en een leven waarin Jezus centraal staat.

Life of Hope

Groei en uitbreiding van het Koninkrijk van God door de vermenigvuldiging van celkerken. Iedere persoon in de gemeenschap wordt bereikt, ongeacht religie, leeftijd, geslacht of economische situatie.

Life with value

Steungroepen in de gemeenschap leggen de nadruk op preventie bij het aanpakken van mensenhandel, migratie, hiv/aids, huiselijk geweld, ouderschap en gezondheidsvoorlichting.

Our Strong Village

De plaatselijke kerk speelt in op alle behoeften van kwetsbare mensen in verschillende gemeenschappen, zodat leden van de gemeenschap toegang hebben tot duurzame hulpbronnen.

Holistische hulp

Hulp die niet slechts uit afzonderlijke onderdelen bestaat, maar die gericht is op het hele welzijn van ieder individu.

Voor de Cambodjaanse bevolking

Ongeacht religie, leeftijd, geslacht, gezondheid of economische situatie.

Vanuit lokale kerken

Wij planten, vermenigvuldigen en rusten lokale kerken toe, zodat zij hun eigen gaven en talenten ontdekken die als bronnen zijn voor de behoeften van haar omgeving.

Op dit moment is Fountain of Hope actief in vijf provincies: Pursat, Battambang, Tbong Khmum, Kandal en Takeo, in totaal meer dan 142 dorpen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Phnom Penh. 

Waar we werken

Betrokken blijven bij ons werk?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws, ontwikkelingen en impactverhalen!