Life of Hope

Dit project is er om het Koninkrijk van God te doen groeien en uit te breiden door het vermenigvuldigen van de cel- en huiskerken en haar leiders. Nieuwe gelovigen krijgen in de cel- en huiskerk een ontmoeting met de realiteit van Gods Liefde en vinden een nieuwe identiteit in Hem.

Celkerken

Celkerken zijn een soort huiskerk waar christenen samenkomen om God te loven, te aanbidden, te leren en samen te groeien. Een celkerk bestaat uit zes tot twaalf leden die in één van hun huizen samenkomen. Eerst leidt en faciliteert een FOH-medewerker de celkerk. Als deze celkerk sterk genoeg is, leidt een getrainde en aangestelde plaatselijke celkerkleider de groep. Naarmate de celkerk groeit, worden de leden en hun leider aangemoedigd om een nieuwe celkerk op te richten. Celkerken demonstreren de liefde van Jezus Christus terwijl ze hun gemeenschappen dienen.

Impact in cijfers

0
mensen in 182 celkerken
0
Alfabetiserings groepen
+ 0
mensen tot geloof gekomen tijdens de Paas outreach

Vrijwilligers mobiliseren

Door lessen en trainingen dienen celkerkleden als vrijwilligers in de gemeenschap. Ze nemen ook de verantwoordelijkheid voor kerkgroei door het evangelie te delen en zich op te delen in nieuwe celkerken. Ze worden aanjagers van verandering door met hun gemeenschap de gezondheidslessen, sociale kwestieprincipes en
levensonderhoudsvaardigheden te delen die ze zelf eerst hebben geleerd, geoefend en ervaren.

Leiderschapstraining

Er is een training beschikbaar om het aantal celkerkleden dat een volwassen celkerkleider kan worden te vergroten. Leden worden uitgerust met Bijbelse, landbouw-, levensonderhoud-, gezondheids- en sociale rechtentrainingen.

Leren lezen en schrijven

Leden van de celgemeente bieden zich vrijwillig aan om andere leden te leren lezen en schrijven. Het leerplan bevat Bijbellessen als oefening voor het lezen. Deelnemers kunnen documenten lezen en schrijven, maar groeien ook in zelfvertrouwen. Het vermogen om te lezen is iets wat velen als vanzelfsprekend beschouwen. Onze alfabetiseringsgroepen zien individuen groeien in zelfvertrouwen terwijl ze de kracht van geletterdheid ervaren.

Impact in verhalen

PotKem

Nareth

Ik vroeg mezelf vaak af: “Wie kan mij helpen? Wie kan mijn man helpen om te stoppen met drinken en te stoppen met het veroorzaken van problemen voor zijn familie? Is er iemand die dat kan?”

photo_2019 ß×åß×Â߃åß×ä ß׃ß×Âß×Å߃ï

Chang

Voordat ik de Heer leerde kennen, was ik boeddhist. Alles wat ik wist was dat ik het heerlijk vond om de regels van deze religie te volgen. Ik probeerde beloningen te verdienen door goede daden te doen. Totdat er op een nacht een vreselijke storm uitbrak…

Suraya

Bekijk hier de video over de impact van onze discipelschapstrainingen.

Help je mee?

Doneer specifiek voor ons programma ‘Life of hope’ via onderstaande doneerknop.

Betrokken blijven bij ons werk?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws, ontwikkelingen en impactverhalen!