Steun lopende acties of laat je inspireren door acties van anderen!

Acties

Geef een kinderbijbel cadeau!

Tot voor kort was er geen goede kinderbijbel in het Cambodjaans. Nu wel! Helpt u mee om een Bijbel te geven aan de ruim 10.000 kinderen en tieners met wie we werken?

Lees verder »
Acties

Huiskamerconcert bij Esther

20 juni vindt een huiskamerconcert bij Esther in Hendrik Ido Ambacht plaats. Tijdens de pauze hoort u meer van het geweldige werk van Fountain of Hope.
De artiesten zijn:
* Marjolein Keijzer *
* John Bronsveld *
* Martin Geertsema *

Lees verder »
Verhaal

Sothy

Ernstig ziek, geen huis en al haar geld kwijtgeraakt aan Khmer dokters en waarzeggers. Dat was de situatie van Sothy toen we haar ontmoetten. Nu is haar leven compleet veranderd en weet ze: “Ik ben van waarde!”

Lees verder »
Verhaal

Sareth

“Ik begrijp meer over het gevaar van drugsgebruik, de gevolgen van huiselijk geweld, weet meer over hiv, preventiemaatregelen en verschillende ziekten.”

Lees verder »
Verhaal

Lorn

“… Het is niet alleen het probleem van de overheid, maar van iedereen. Ik ben echt blij dat ik na de training voldoende informatie heb om met iedereen in mijn gemeenschap hierover te spreken, zodat we samen deze sociale problemen kunnen voorkomen.”

Lees verder »
Verhaal

Chang

Voordat ik de Heer leerde kennen, was ik boeddhist. Alles wat ik wist was dat ik het heerlijk vond om de regels van deze religie te volgen. Ik probeerde beloningen te verdienen door goede daden te doen. Totdat er op een nacht een vreselijke storm uitbrak…

Lees verder »
Verhaal

Nareth

“Ik vroeg mezelf vaak af: ‘Wie kan mij helpen? Wie kan mijn man helpen om te stoppen met drinken en te stoppen met het veroorzaken van problemen voor zijn familie? Is er iemand die dat kan?’”

Lees verder »
Verhaal

Sophal

“Ik ben trots op mijzelf en zo blij dat ik iets heb kunnen leren. Sinds ik ben opgegroeid. In mijn jeugd heb ik nooit de kans gehad gekregen om iets te leren of te weten ontdekken hoe ik zelf iets kon doen dingen kan maken. Het is echt een geweldig gevoel om iets te kunnen

Lees verder »
Verhaal

Sitha

“Zolang ik me kan herinneren, was ik wanhopig omdat ik opgroeide in een arm gezin. Mijn vader dronk veel en was bijna elke dag dronken. Dan veroorzaakte hij thuis problemen met mijn moeder en ons, zijn kinderen.”

Lees verder »

Betrokken blijven bij ons werk?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws, ontwikkelingen en impactverhalen!