Willem-Jan loopt de venloop

26 maart gaat Willem-Jan de venloop lopen voor FOH! Steun jij hem ook?

Rennen voor wederzijdse verbinding

Cambodja: een land met goedlachse mensen, maar ook een land met diepe wonden. Een land met een rijke, maar ook duistere geschiedenis. Een land dat vecht tegen de kettingen van het verleden en klaar is om de strijd aan te gaan tegen armoede en ongelijkheid.

Fountain of Hope steunt de lokale bevolking in de allerarmste gebieden van Cambodja. Met eigen ogen heb ik gezien hoe de levens van mannen, vrouwen en kinderen compleet getransformeerd worden. Ik zag mensen getuigen over hun uitzichtloosheid die veranderde in een hoopvolle toekomst. Die ervaring heeft mij een andere kijk gegeven op het leven.

Ik kijk nu anders naar armoede en rijkdom en ga bewuster om met de zegeningen die ik van God ontvangen heb. Ik geloof dat we veel kunnen leren van wederzijdse verbinding met de Cambodjanen. Waar wederkerigheid is, ontstaat ruimte voor groei. Groei in het delen, groei in levenswijsheid en groei in gelijkwaardige naastenliefde. Dat gun ik iedereen!

Ik kijk nu anders naar armoede en rijkdom en ga bewuster om met de zegeningen die ik van God ontvangen heb. Ik geloof dat we veel kunnen leren van wederzijdse verbinding met de Cambodjanen.

Het is mijn droom om verbinding tot stand te brengen tussen Nederlanders en Cambodjanen, tot versterking van hen beiden. Om dat te bereiken, heeft FOH fondsen nodig om meer te kunnen investeren in bewustwordingsprogramma’s. Want bewustwording leidt tot wederzijdse verbinding en wederzijdse verbinding leidt tot een groter bereik in zowel Cambodja als Nederland.

 

Helpt u mee om de impact en het bereik van FOH te vergroten? 26 maart hoop ik 10 km van de Venloop (www.venloop.nl) te gaan lopen. Degenen die mij kennen, weten dat ik niet het meest atletische type ben. Ik ben hard aan het trainen, maar dat valt nog niet mee! Het zou mij enorm extra motiveren als jullie mijn actie willen steunen, zodat we samen bewustwording kunnen creëren over het werk van Fountain of Hope! Zou het niet fantastisch zijn als het ons lukt om met elkaar €4000 op te halen om een eerste bewustwordingsprogramma te bekostigen? Ik ga ervoor!

 

Nog zolang te gaan...

Dagen
Uren
Minuten
Actie afgelopen

Help je mee?

Bekijk via de donatieknop de voortgang van het streefbedrag!

Bericht delen?

Meer van dit soort verhalen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!